ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ – ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ – ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το κάθε άτομο αντιμετωπίζεται χωριστά και ανάλογα με τον μορφότυπο του σώματος του, που εντοπίζεται μέσα από ειδικές διεργασίες. Τα στοιχεία που συλλέγονται συμβάλουν στην πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση των προβλημάτων μέσα από ένα αποκλειστικό προτεινόμενο συνδιαστικό  πρόγραμμα.

Η καθημερινή σύγχρονη ζωή με τους γρήγορους ρυθμούς και την ένταση προκαλούν έντονο άγχος, που σε συνδυασμό με τη μη ισορροπημένη διατροφή και τη καθιστική εργασία έχουν ως  αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών αισθητικών προβλημάτων στο σώμα. Ολικό και τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, τοξίνες και κατακράτηση υγρών. Για την επιτυχημένη αντιμετώπιση και τον περιορισμό αυτών των φαινομένων το κέντρο μας δημιουργεί μια σειρά συνδιαστικών θεραπειών μοναδικής επιστημονικής βάσης που δίνουν άμεσα αποτελέσματα

 1. LUMICELL TOUCH

ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ + ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η ενδοδερμία είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος καταπολέμισης της κυτταρίτιδας και σμίκρυνσης των λιποκυττάρων. Διεγείρει την διαδικασία λυπόλυσης με παράλληλη διέγερση των ινοβλαστών για σύσφιξη,αύξηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος .Ενισχύει την μικροκυκλοφορία και αποσυμφορίζει τον συνδετικό ιστό.Η πληρέστερη κι αποτελεσματικότερη θεραπεία κυτταρίτιδας,για σφιχτό,λείο και υγιές δέρμα. Οξυγονώνει και τονώνει το λεμφικό σύστημα.Οι ανατομικά σχεδιασμένοι κύλινδροι με την ελεγχόμενη αναρρόφηση συνδυάζονται πλέον με την εκπομπή δύο διαφορετικών τύπων φωτός σε δύο ειδικά διαμορφωμένες εύχρηστες κεφαλές για πιο βαθύ και μόνιμο αποτέλεσμα ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Το Lumicell προσφέρει :

Εύχρηστη κεφαλή για πολυμορφικό μασάζ, Πιο συγκεκριμένα το Lumicell επιτυγχάνει :

Διεισδυτικότητα της υπέρυθρης ακτινοβολίας (30-40mm) και της magenta (8-10mm)
Επίπεδα δράσης σε επιδερμίδα,χόριο και υποδόριο ιστό
Αναστολή της δημιουργίας κυτταρίτιδας και επαναφορά κυτταρικής ισορροπίας στο επίπεδο της λιπαρότητας

Αποτέλεσμα,λείο και υγιές σώμα
Καλύτερη αιματική κυκλοφορία
Μείωση των οιδημάτων
Τόνωση

Ο τέλειος συνδυασμός ενδοδερμικού μασάζ & φωτοδυναμικής θεραπείας

Τα λιποκύτταρα διαθέτουν δύο υποδοχείς ορμονών-άλφα και βήτα,η υπέρυθρη και η magenta ακτινοβολία διεγείρουν την λιπολυτική δράση του βήτα υποδοχέα μειώνοντας το περιττό λίπος. Η τεχνολογία του Lumicell βασισμένη στο φως παρέχει ισορροπία του λιπώδους ιστού εφόσον ελέγχει και αναστέλλει την δημιουργία κυτταρίτιδας και διαμορφώνει λεία όψη και υγεία στο δέρμα

 1. BODYTER

ΘΕΡΜΟ-ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Το BODYTER είναι μία συσκευή θερμο-διέγερσης ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει το αποκλειστικό αποτέλεσμα ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, μια πρωτοποριακή μέθοδος που εγγυάται και μεγιστοποιεί την ποιότητα των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνεται και καίει το λίπος από τα σημεία που «καίνε»: γλουτοί, μηροί, ψωμάκια, κοιλιά, και μπράτσα.
Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ με θερμοδιέγερση παρέχουν πολλαπλά οφέλη στην αισθητική φροντίδα του σώματος τόσο με τα συγκλονιστικά τους αποτελέσματα όσο με την βαθιά χαλάρωση που προσφέρεται κατά την εφαρμογή.

Το BODYTER διαθέτει προεγκατεστημένα, συνδυαστικά προγράμματα, ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξα-τομικευμένων εφαρμογών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Το BODYTER, λόγω της ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ με θερμο-διέγερση, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αισθητική του σώματος:

 • Σταδιακή εξάλειψη του «δέρματος με όψη φλούδας πορτοκαλιού».
  • Διαμόρφωση σώματος
  • Επανασχεδιασμός του περιγράμματος
  • Εξομάλυνση της επιφάνειας του δέρματος
  • Εκγύμναση και σωματική άσκηση
  • Μυική τόνωση και σύσφιξη
  • Συντήρηση
  • Χαλάρωση (relax)
 1. ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
  Γίνεται με την χρήση μηχανήματος ή με χειρομάλαξη και βοηθάει στην αποβολή κατακράτησης υγρών και άχρηστων ουσιών μέσω του λεμφικού συστήματος. Ανακουφίζει τα πρησμένα πόδια.
 2. ΜΑΛΑΞΗ (ΜΑΣΑΖ)

Το μασάζ ή μάλαξη είναι μια σειρά από ειδικούς χειρισμούς πάνω στο ανθρώπινο σώμα που γίνονται από εξειδικευμένο αισθητικό με σκοπό την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την αποβολή της μέσω του λεμφικού συστήματος χειρισμοί αυτοί δεν πρέπει να αφήνουν μώλωπες στο δέρμα. Παράλληλα με την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας έχουμε σύσφιξη δέρματος, καλή αιματική κυκλοφορία και οξυγόνωση ιστών.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΥΚΙΑ
Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας και ομορφιάς για το σώμα. Βασίζεται στα πολύτιμα ενεργά συστατικά των θαλάσσιων φυκιών, των θαλάσσιων ιζημάτων, τη θερμότητα και σε μια σειρά ειδικών προϊόντων. Βοηθά στην διατήρηση της σταθερότητας και το τόνου των ιστών, καταπολεμά κυτταρίτιδα και πάχος. 

 1. SPM VACU – PRESS

Το μασάζ αντλιοαναρρόφησης είναι μία νέα μέθοδος θεραπείας. Ο τομέας της (στόχος της) είναι η θεραπεία σώματος, η φυσική επούλωση και η ολιστική κοσμετολογία. Στην σημερινή του μορφή το SPM, συνδυάζει για πρώτη φορά τις μεθόδους massage υπό μορφή βεντούζας με την μοντέρνα τεχνολογία και εργονομία.SPM μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες θεραπείες.
1.Αποστράγγιση λέμφου.Κατά της κυτταρίτιδας, για αποβολή υγρού
2.Χαλάρωση. Για παράδειγμα, χαλάρωση των μυών ώμου και λαιμού (αυχένας) σε φυσιολογική φροντίδα.
3.Σύσφιξη δέρματος Κατά των ραβδώσεων, για σύσφιξη χαλαρού δέρματος στο εσωτερικό των μηρών, σύσφιξη γλουτών, στομάχου και στήθους, ανόρθωση ρυτίδων και ομαλοποίηση (λείανση) της υφής της επιδερμίδας.
4. Κυκλοφορικό / Ανάπλαση Εξάλειψη εναποθεμάτων (στρωμάτων) λίπους (αύξηση μεταβολισμού των κυττάρων) και ενεργοποίηση του χαλαρού δέρματος για πλήρη αποκατάσταση του.

 1. Αύξηση φαγοκυττάρωσηςΑύξηση των φαγοκυττάρων, μέθοδος για της οποίας αποθέματα (λίπους και τοξίνων) στους ιστούς, ξένα σώματα και κύτταρα καταστρέφονται όπως π.χ. οι περιπτώσεις ατελεγγεκτασίας, ευρυαγγείας και αραχνοειδούς ευρυαγγείας.ΤοSPM λειτουργεί με την βοήθεια υποπίεσης (σε κενό αέρος). Με ειδικά «πιστόλια» γίνεται μασάζ στο δέρμα, το οποίο  αναρροφάται και στη συνέχεια αποδεσμεύεται. Με ειδική προετοιμασία που βασίζεται στη δύναμη του κενού αέρος και την τεχνική του μασάζ, το SPMέχει τριπλό αποτέλεσμα:1.     Η ροή της λέμφου ενεργοποιείται και τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού απομακρύνονται.2.     Αυξάνεται η καύση λιποκκυτάρων και δημιουργείται άμεση τοπική υπεραιμία, με αποτέλεσμα την διάσπαση των αποθεμάτων λίπους.3.     Αυξάνεται ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός καθώς επίσης και η δραστηριότητα των ενζύμων στους ινοβλάστες. Αυτό οδηγεί σε μία μόνιμη (διαρκή) ενίσχυση του συνδετικού ιστού. Φυσική πυκνότητα (πάχυνση) και ανανέωση του υποδόριου ιστού, καθώς επίσης και την λείανση του δέρματος σε περιπτώσεις ραγάδων εγκυμοσύνης και άλλων γραμμώσεων.Επίσης με το SPM παρέχεται η δυνατότητα εφαρμογής πολλών ειδικών θεραπειών στην κοσμετολογία αλλά και στον τομέα φυσικής επούλωσης και αποκατάστασης του δέρματος.
 2. ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΛΕΜΦΟ DRAINAGE

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας άριστα αποτελέσματα έχει το μασάζ αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια που την καταπολεμούν. Τέτοια είναι το κυπαρίσσι, το δεντρολίβανο, το γκρέιπ φρούτ, ο άρκευθος κ.ά. Τα αιθέριας έλαια έχουν μεγάλη διεισδυτικότητα, βοηθούν στην γρήγορη αποτοξίνωση, στην λεμφική παροχέτευση και στην καλή λειτουργία του αίματος.

Βιοενεργειακή μάλαξη σώματος με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων και με βεντούζες. Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, την καλύτερη ροή της ενέργειας και βελτιώνει την στάση του σώματος. Τα αιθέρια έλαια έχουν έντονη διεισδυτικότητα και περνούν γρήγορα στην αιματική κυκλοφορία, έτσι εξασφαλίζεται πολύ γρήγορο αποτέλεσμα.

 1. I. Γαλάκτωμα και λάδι σώματος με αιθέρια έλαια, επιλεγμένα για τις ανάγκες κάθε σώματος.
 2. II. Βιοενεργειακή μάλαξημε τα χέρια για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, κατά της κατακράτησης υγρών, αποσυμφορεί και αποροξινώνει τους ιστούς του δέρματος. Το σώμα ξαναβρίσκει τη φόρμα και την υγεία του.
 3. ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ

Αν θέλετε ένα δέρμα τονωμένο, μαλακό και λαμπερό.Περιποίηση σώματος με άλατα και χειροποίητη μάσκα φυκιών

Peeling σώματος 20΄με άλατα και αιθέρια έλαια
Μάσκα σώματος με φύκια

10.ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αν θέλετε μια ιδιαίτερη περιποίηση σώματος για ξεκούραση, τόνωση, αποτοξίνωση και διέγερση των αισθήσεων.Περιποίηση σώματος αποτοξίνωσης και μείωσης της κυτταρίτιδας. Η σοκολάτα είναι πλούσια σε καφεΐνη, ουσία υπεύθυνη
για την αύξηση του μεταβολισμού. Ταυτόχρονα οι ισοφλαβόνες που περιέχει δρουν αντικαταθλιπτικά, βοηθώντας άτομα που βρίσκονται
σε δίαιτα να αποκτήσουν ευεξία.

με κρέμα σώματος κατά της κατακράτησης υγρών και λίπους με βάση τη σοκολάτα

Μάσκα σώματος από σοκολάτα
Κρέμα λιποδιαλυτική

 1. ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αν θέλετε μια αποτοξινωτική και αντιρευματική περιποίηση που παράλληλα μειώνει την κυτταρίδα.

Περιποίηση σώματος για την αποκατάσταση της κυτταρίτιδας. Κατάλληλη και για τις ευρυαγγείες
Peeling σώματος με ΑΗΑ 20λεπτο μασάζ με λιποδιαλυτικό προϊόν Λάσπη σώματος

banner
Μεγάλου Κωνσταντίνου 30
Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα
Τηλ.: +030 22410 31016, 22410 29504,
+030 6932 941980
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
Kατόπιν ραντεβού

Που είμαστε

1
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

1