Κηλίδες – Πανάδες χεριών

Τα χέρια, το πολύτιμο και σημαντικό μέσο έκφρασής μας προδίδουν την πραγματική μας ηλικία. Γι αυτό δεν πρέπει να τα παραμελούμε αλλά να τα φροντίζουμε καθημερινά.Λένε ότι ο λαιμός και τα χέρια γερνάνε γρηγορότερα από κάθε άλλο μέρος του σώματός μας. Οι δουλειές του σπιτιού και η εργασία κάθε ατόμου επιβαρύνουν το δέρμα τους που στερείται σμηγματογόνων αδένων για την φυσική τους λίπανση και προστασία από την ξηρότητα και αφυδάτωση.
Το κρύο, ο ψυχρός αέρας, η θέρμανση τώρα τον χειμώνα ταλαιπωρούν τα χέρια μας και τους αφαιρούν το φυσικό αλλά λιγοστό προστατευτικό τους σμήγμα. Το συχνό πλύσιμο και η επαφή τους με τα διάφορα σαπούνια και απορρυπαντικά τα κάνουν πιο ευάλωτα με αποτέλεσμα το δέρμα τους να αφυδατώνεται,να κοκκινίζει,να “τραβάει” ,να δημιουργούνται κηλίδες και πολλές φορές να “σκάνε”. Η περιποίησή τους με φυσικά προϊόντα, θρεπτικά και επανορθωτικά, που περιέχουν λιγότερα χημικά, θα τα βοηθήσει να διατηρηθούν νεανικά και ενυδατωμένα, χωρίς κηλίδες και σκασίματα.

Κηλίδες και σημάδια γήρανσης

Εκτός από την αφυδάτωση του δέρματος των χεριών, εμφανίζονται σταδιακά και διάφορες κηλίδες ή πανάδες. Με την πάροδο του χρόνου η ελαστικότητα του δέρματος των χεριών μειώνεται, γίνεται πλαδαρό και κάνουν την εμφάνισή τους οι αντιαισθητικές πτυχώσεις,που μόνο χρόνια προσθέτουν. Όταν η περιποίηση των χεριών ξεκινά από την νεαρή ηλικία η φθορά και τα σημάδια γήρανσης καθυστερούν την εμφάνισή τους.Εκτός από ενυδάτωση χρειάζονται και βιταμινούχες κρέμες και αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο όσο μπορούμε. Στο κέντρο μας αντιμετωπίζουμε αυτές τις βλάβες με ειδικά πήλιγκς, κοσμητικό βελονισμό σε συνδυασμό με λευκαντικούς, αναπλαστικούς και αντιγηραντικούς ορούς.

Συμβουλές για τη φροντίδα των χεριών

1. Πάντα να φοράτε γάντια όταν κάνετε σκληρές εργασίες όπως κήπο, πλύσιμο του αυτοκινήτου, δουλειές του σπιτιού που απαιτούν καθαριστικά. Εάν μάλιστα πριν φορέσετε τα γάντια βάλετε στα χέρια σας μια θρεπτική,λιπαρή κρέμα ,θα τους προσφέρετε μια υπέρ-κούρα και φροντίδα όσο χρόνο κάνετε τις δουλειές σας.
2. Έχετε πάντα πρόχειρη μία κρέμα ή λοσιόν για τα χέρια, έτσι ώστε να φροντίζετε τα χέρια σας με την πρώτη ευκαιρία πολλές φορές την ημέρα.
3. Φορέστε γάντια τις κρύες μέρες του χειμώνα όταν βγαίνετε έξω.
4. Μην πλένετε τα χέρια σας με καυτό νερό γιατί καταστρέφετε έτσι την επιδερμίδα τους.
5. Πάντα να στεγνώνετε τα χέρια σας καλά, ειδικά στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα και κάτω από δακτυλίδια, για να αποφύγετε ερεθισμούς του δέρματος και σκασίματα,από την υγρασία που θα παραμείνει πάνω τους και θα παγώσει.

6. Μια-δύo φορές την εβδομάδα καλό είναι να τα αλείφουν  με με ελαιόλαδο το οποίο είναι πολύ μαλακτικό με βιταμίνη Ε και τα τρέφει προστατεύοντάς τα από την ξηρότητα και τα σκασίματα.Μάλιστα για να μη λερώνουμε ότι αγγίζουμε φοράμε γάντια ελαστικά για όση ώρα έχουμε το ελαιόλαδο στα χέρια μας,περίπου 15-20 λεπτά.
7. Η περιποίηση των νυχιών,το μανικιούρ,θα συμπληρώσει την φροντίδα,αφού τα περιποιημένα και ωραία βαμμένα νύχια χαρίζουν πολλά στην ομορφιά των χεριών.Με απεριποίητα νύχια, μισοβαμμένα και ξεφτισμένα μια γυναίκα χάνει πολλά από την όλη της εμφάνιση.

ACCURETT: Μία νέα τεχνολογία για την αφαίρεση δερματικών βλαβών!

Το Accurett είναι μια προηγμένη μέθοδος κρυοθεραπείας για την γρήγορη,αποτελεσματική και ασφαλή αφαίρεση των δερματικών βλαβών και ατελειών του δέρματος!
Ιδανική θεραπεία για Κηλίδες γήρανσης, Μελαγχρώσεις,Ηλιακές κηλίδες και Θηλώματα,τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι γρήγορη,ανώδυνη,αναίμακτη και μη επεμβατική μέθοδος,διαρκεί λίγα λεπτά.
Δεν ενέχει κίνδυνο μολύνσεων και με την παροχή του κρύου έχει αναλγητική(χωρίς πόνο) δράση.
Είναι μια ασφαλής διαδικασία με θεαματικά αποτελέσματα με την πρώτη εφαρμογή!

Η κρυοθεραπεία είναι η αναφορά για τη θεραπεία των ατελειών του δέρματος.
Προκαλεί εξάχνωση του νερού μέσα στα κύτταρα του δέρματος καθώς και γύρω από αυτά. Έτσι με την Κρυοθεραπεία καταστρέφονται τα κύτταρα με τις βλάβες και παράλληλα προωθεί την διαδικασία επούλωσης και αναγέννησης του δέρματος. Δεν απαιτείται ειδική προετοιμασία. Η θεραπεία εφαρμόζεται για 2 έως 5 δευτερόλεπτα σε κάθε σημείο. Σε μεγαλύτερες περιοχές χρησιμοποιείται κυκλική ή διασταυρούμενη κίνηση.Αμέσως μετά την εφαρμογή το δέρμα μπορεί να παραμείνει ερυθρό για τις επόμενες ημέρες και είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακής κρέμας και η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο.

Μετά τη θεραπεία, την κοκκοποίηση και το σχηματισμό νέου δέρματος μετά από 10-15 ημέρες, η βλάβη θα πέσει και θα γίνει φανερός ο νέος δερματικός ιστός. Το Accurett είναι μια λαμπρή συσκευή. Είναι πρακτικό, καινοτόμο και τόσο εύκολο και ασφαλές στη χρήση. Έτσι αντιμετωπίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά οι διαταραχές της χρώσης του δέρματος με ακρίβεια,χωρίς πόνο και κίνδυνο μολύνσεων.

 
Share on facebook
Facebook