ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ – ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ – ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

CAVITATION για λιποδιάλυση

Η σπηλαίωση λίπους με υπερήχους διαφημίζεται ως η τελευταία επανάσταση στην τεχνολογία για την απομάκρυνση των λιποκυττάρων από μέρη του σώματος όπου συσωρεύεται το λίπος όπως στην κοιλιά, στα μπράτσα, στους γλουτούς, γόνατα, πλάτη κλπ. Δεν απαιτείται ιατρική ή χειρουργική επέμβαση. Η διαδικασία είναι άνετη και ανώδυνη, δεν έχει παρενέργειες και δεν απαιτεί αναισθησία ή αποθεραπεία…
Η δόνηση της θετικής και αρνητικής εναλλαγής των ηχητικών κυμάτων παράγει ισχυρή πίεση στις μεμβράνες των λιποκυττάτων με αποτέλεσμα την διάσπασή τους .

Αμέσως μετά τη θεραπεία, το λεμφικό σύστημα του σώματος συλλεγει το άχρηστο υλικό ως ελεύθερα λιπαρά οξέα, επεξεργάζονται μέσω ήπατος και αποβάλλονται μέσω ούρων και κοπράνων.
Γίνεται 1 φορά την εβδομάδα και η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά.

Είναι ιδανική μέθοδος για την καταστροφή του συσωρευμένου τοπικού λίπους τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Gepostet von Katerina Papasavva am Dienstag, 18. April 2017

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τα σύγχρονα μηχανήματα Cavitation, RF Ραδιοσυχνοτήτων και Vacuum (Ενδοδερμικού  μασάζ) ρυθμίζουν και κατευθύνουν καλύτερα την θεραπεία με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ξεχωριστά για κάθε άτομο σύμφωνα με τις ανάγκες του!

Η φροντίδα μετά την θεραπεία περιλαμβάνει πολύ νερό και φρούτα, καθόλου αλκοόλ ώστε το ήπαρ (συκώτι) να μπορέσει να διώξει από το σώμα τα επιπλέον λίπη. Πρέπει να αποφεύγονται τα λιπαρά φαγητά και τα τηγανητά.

Τα αποτελέσματα μετά την θεραπεία θα ποικίλουν ανάλογα με το πόσο καιρό υπήρχε το λίπος στο σώμα, πόσο ενυδατωμένο είναι το σώμα και από τον ρυθμό του μεταβολισμού.

banner
Μεγάλου Κωνσταντίνου 30
Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα
Τηλ.: +030 22410 31016, 22410 29504,
+030 6932 941980
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
Kατόπιν ραντεβού

Που είμαστε

1
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

1