ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ – ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ – ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Fractional RF Microneedling

Μία από τις πιο ελπιδοφόρες νέες τεχνολογίες για αισθητικές θεραπείες είναι ο συνδυασμός δύο μεθόδων (που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως ατομικά για την αναζωογόνηση του δέρματος0 των Ραδιοσυχνοτήτων RF και του Microneedling (νυγμών-μικροοπών στο δέρμα) Το Microneedling έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια για την αναζωογόνηση του δέρματος. Οι λεπτές βελόνες-ακίδες προκαλούν άμεσο ελεγχόμενο μικροτραυματισμό τεντώνοντας το δέρμα καθώς οι βελόνες διεισδύουν. Έτσι ξεκινά μια διαδικασία επιδιόρθωσης που διεγείρει τους ινοβλάστες για νέα παραγωγή κολλαγόνου. Έχει χρησιμοποιηθεί για ουλές ακμής, αλωπεκία, ραγάδες,μεσοθεραπεία και ρυτίδες. Επιπλέον, οι βελόνες δημιουργούν κανάλια ,διόδους,που επιτρέπουν την άμεση διείσδυση ειδικών προιόντων που εφαρμόζονται στο δέρμα. Θεωρείται ασφαλής μέθοδος για όλους τους τύπους δέρματος.Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη χρήση τεχνολογιών με βάση την ενέργεια για τη βελτίωση των προβλημάτων του δέρματος. Η αναζωογόνηση με λέιζερ CO2 θεωρείται μεν αποτελεσματική μέθοδος για την αναζωογόνηση του δέρματος, αλλά συνδέεται με υψηλό κίνδυνο επιπλοκών.
Το Fractional RF Microneedling είναι μία νέα τεχνολογία για ανόρθωση (lifting)προσώπου και λαιμού,σύσφιξη δέρματος,καταπολέμηση ρυτίδων γύρω από το στόμα και τα μάτια,ανάπλαση ουλών ,σημαδια ακμής,μείωση – σύσφιξη διεσταλμένων (ανοικτών) πόρων,ραγάδων,λεύκανση και αναζωογόνηση δέρματος! Είναι μια μή επεμβατική θεραπεία,ανώδυνη,χωρίς χρήση αναισθησίας και με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.Ενεργοποιεί (ξυπνά) τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης και ανάπλασης του δέρματος.Τό αποτέλεσμα διατηρείται μέχρι 2 χρόνια.
Κατα την θεραπεία έχουμε ταυτόχρονη ενέργεια Ραδιοσυχνοτήτων RF και νυγμών(Microneedling) με 49 επιχρυσωμένες ακίδες μέχρι το χόριο (κυρίως δέρμα) σε ελεγχόμενο βάθος όπου διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου+ελαστίνης ,χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα όπως συμβαίνει με τα λέιζερ. Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων εισέρχεται απευθείας στην περιοχή στόχου μέσω των μικροακίδων, για να επιτύχει το μέγιστο αποτέλεσμα θεραπείας.Παράλληλα η θερμότητα των Ραδιοσυχνοτήτων που φθάνει στο βάθος του δέρματος διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου+ελαστίνης,επιτυγχάνοντας βαθιά σύσφιξη.Έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα στη χαλάρωση του λαιμού και του ντεκολτέ, όπως επίσης και στη ραχιαία επιφάνεια των παλαμών μας.Ενδείκνυται για θεραπείες σύσφιξης, ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό, σμίλευσης περιγράμματος προσώπου, ανάπλασης και λάμψης. Επίσης, για θεραπείες αντιμετώπισης δερματολογικών προβλημάτων όπως ουλές ακμής ,ραγάδες κλπ.
Εφαρμόζετε όλο το χρόνο γιατί δέν καίγεται η επιδερμίδα και δέν υπάρχει κίνδυνος υπερμελαγχρώσεων.Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε εποχή του χρόνου. Είναι εγκεκριμένη από τον αμερικανικο οργανισμο FDA και μπορεί να εφαρμοστεί για τη διόρθωση βλαβών και ουλών του δέρματος από την νεανική ηλικία, ενώ για τη σύσφιξη της επιδερμίδας συστήνεται από την ηλικία των 30 ετών.Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος και την ηλικία. Άμεσα ορατά αποτελέσματα για ένα πιο σφικτό δέρμα, πιο λείο και λαμπερό και μια εμφάνιση πιο νεανική. Όταν η επιδερμίδα τραυματίζεται θερμικά, μηχανικά ή χημικά, ο οργανισμός μας δίνει εντολή για ανάπλαση.
Έτσι και σ’ αυτήν την περίπτωση, δίνεται εντολή για ανάπλαση από τα κύτταρα της υγιούς επιδερμίδας και αρχίζει η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες.
Μετά την θεραπεία επιστρέφει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες,αποφεύγοντας ΄όμως για 1-2 ημέρες το πολύ ζεστο νερό και Σάουνα στην περιοχή καθώς και το έντονο μασάζ. Η χρήση αντιηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη.Ίσως υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός της επιδερμίδας,μια ελαφρά ερυθρότητα για 1-2 ημέρες ο οποίος περνά με την επούλωση του δέρματος.Το δέρμα αμέσως μετά την θεραπεία είναι πιο σφριγηλό και ανορθωμένο και το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά μέσα στους επόμενους 4-6 μήνες, καθώς το νέο κολλαγόνο αναπλάθει την επιδερμίδα.

banner
Μεγάλου Κωνσταντίνου 30
Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα
Τηλ.: +030 22410 31016, 22410 29504,
+030 6932 941980
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
Kατόπιν ραντεβού

Που είμαστε

1
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

Newsletter

1
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial