Κρυολιπόλυση - Coolbodysculpting

Τα λιπώδη κύτταρα προκύπτουν καθώς το έμβρυο αναπτύσσεται στη μήτρα. Στην ηλικία των 2 ετών πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια να παραμένουν σταθερά μέχρι την εποχή της εφηβείας. Εκεί και πάλι ο αριθμός των λιποκυττάρων μπορεί να αυξηθεί. Το συνολικό άθροισμα που διαμορφώνει ο ενήλικας τον συνοδεύει στην υπόλοιπη ζωή του.

Στους ενήλικες δεν αυξάνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων και η οποιαδήποτε αύξηση του πάχους οφείλεται σε αύξηση του μεγέθους τους.

Η Κρυολιπόλυση μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων και όχι το μέγεθός τους. Με την μείωση του βάρους του σώματος τα λιποκύτταρα μικραίνουν σε μέγεθος και αν ξαναπάρει βάρος το άτομο αυτό τα λιποκύτταρα ξανά μεγαλώνουν. Με την Κρυολιπόλυση όμως τα λιποκύταρα καταστρέφονται και έτσι αν ξαναπάρει βάρος το άτομο δεν θα συσσωρευθεί νέο λίπος αφού τα λιποκύτταρα αυτά δεν θα υπάρχουν.

Η διαδικασία της Κρυολιπόλυσης δέν ενέχει επιπλοκές και κινδύνους και τα κατεστραμμένα λιποκύταρα απομακρύνονται σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες μέσω των φυσικών μεταβολικών διεργασιών του οργανισμού. Εάν συνδυασθεί και με μασάζ έχει γρηγορότερα αποτελέσματα.

Τι αίσθηση έχουμε;

Αισθανόμαστε ένα ελαφρύ αίσθημα δροσιάς. Οι γύρω ιστοί π.χ δέρμα, αγγεία, νεύρα παραμένουν ανέπαφοι.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι όσοι ελέγχουν τη δίαιτα τους και συγκεκριμένα όσοι ακολουθούν μεσογειακή διατροφή, δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος κι έχουν τοπική εναπόθεση λίπους

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι απολύτως συγκρίσιμα με επεμβατικές θεραπείες όπως η λιποαναρρόφηση, αλλάζοντας ριζικά την εμφάνισή μας, δείχνοντας το σώμα μας πιο νεανικό και λεπτό!

Είναι εγκεκριμένη μέθοδος από τον FDA Αμερικής,τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.

Share on facebook
Facebook