ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ – ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ – ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

LIPO LASER για λιπόλυση

Το Lipo Laser είναι μιά νέα τεχνολογία, εναλλακτική της χειρουργικής λιποαναρρόφησης, χωρίς παρενέργειες, που στοχεύει στην μείωση του λίπους κάτω από το δέρμα και στους ιστούς σε διάφορα μέρη του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητο λίπος και κυτταρίτιδα και δέν μπορούν να αντιμετωπισθούν μόνο με διατροφή και άσκηση. Αυτή η τεχνολογία είναι εγκεκριμένη από το FDA, δέν είναι δαπανηρή ούτε επικίνδυνη και δεν έχει  παρενέργειες.

Μέσω κλινικών μελετών έχει αποδειχθεί ότι το λέιζερ χαμηλού επιπέδου διεγείρει το λιπώδες κύτταρο να γαλακτωματοποιεί (υγροποιεί) το λίπος και τις τοξίνες μέσα στο κύτταρο. Στη συνέχεια, το υγροποιημένο λίπος κινείται από το εσωτερικό του κυττάρου  προς τον ενδιάμεσο χώρο μέχρι να απορροφηθεί από το λεμφικό σύστημα και να αποβληθεί.

 

Είναι μια ασφαλής, μή επεμβατική και αποτελεσματική θεραπεία  σε μια διαδικασία 30  λεπτών της ώρας. 10 πλάκες (πάντς) εφαρμόζονται στο σώμα (κοιλιά, χέρια, πόδια, πλάτη κλπ.)  για 30 λεπτά και η μονοχρωματική δέσμη φωτός του soft laser χαμηλής ενέργειας δρά στον λιπώδη ιστό.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει την κατανάλωση ενέργειας του σώματος, καταστρέφει τις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων και αποβάλλει το υπερβολικό λίπος από το σώμα διασπώντας τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, μεταβολίζονται ώστε να μπορέσουν να αποβληθούν από τον οργανισμό. Δεν επηρεάζει το δερμα, τα νεύρα, τα αγγεία και τους υγιείς ιστούς.

 

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την σύσφιξη της περιοχής. Γι αυτό είναι ιδανική θεραπεία και για σύσφιξη σώματος μετά από χάσιμο κιλών, εγκυμοσύνη κλπ. Το άτομο επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές του. Με την πάροδο του χρόνου τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα  απομακρύνονται φυσιολογικά από το σώμα. Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορείτε  να χαλαρώσετε, να διαβάσετε ή να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Οι θεραπείες  είναι εντελώς ανώδυνες.

Συνδυάζεται με σωστή διατροφή και ήπια άσκηση(περπάτημα) για καλύτερα αποτελέσματα.

banner
Μεγάλου Κωνσταντίνου 30
Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα
Τηλ.: +030 22410 31016, 22410 29504,
+030 6932 941980
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
Kατόπιν ραντεβού

Που είμαστε

1
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

Newsletter

1
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial