ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ – ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ – ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Ανάπλαση ουλών

Για την ανάπλαση των ουλών εφαρμόζουμε τις Ραδιοσυχνότητες RF μία φορά την εβδομάδα. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF διεισδύει στα στρώματα του δέρματος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος όπου ενσωματώνονται οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση συστολή των ινών κολλαγόνου και διεγείρονται για να παράγουν νέo κολλαγόνο και ελαστίνη.

xzΕπίσης χρησιμοποιούμε το ειδικό μηχάνημα για βαθύ μασάζ ενδερμολογίας SPM digital, τον κοσμητικό βελονισμό-microneedling  με  Dermaroler-fraxpeel με ειδικούς ορούς και κρέμες που αναπλάθουν και αναδομούν τους ιστούς του δέρματος.

led acneΗ Φωτοθεραπεία με την  Fotomask LED έχει άριστα αποτελέσματα στην ανάπλαση των ουλών. Το ιώδες φώς έχει αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες με αποτέλεσμα την ανάπλαση του δέρματος όπου υπάρχουν ουλές.

Η LED Φωτοδυναμική θεραπεία είναι μιά 100% φυσική διαδικασία, εγκεκριμένη από τον  FDA (Οργανισμός Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων).

Η LED φωτοθεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος, δεν έχει καμία γνωστή παρενέργεια ή πόνο και δεν απαιτεί καμία φροντίδα μετά. Η θεραπεία της μάσκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα όσο συχνά επιθυμείτε.

005Επίσης μπορούμε να εφαρμόσουμε στο πρόσωπο φυτοπήλινγκ.

Παράλληλα στο σπίτι χρησιμοποιούμε προϊόντα για ανάπλαση του δέρματος και ειδικούς ορούς.

 

 

 

 

034

 

banner
Μεγάλου Κωνσταντίνου 30
Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα
Τηλ.: +030 22410 31016, 22410 29504,
+030 6932 941980
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
Kατόπιν ραντεβού

Που είμαστε

1
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

1