ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ – ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ – ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Λεμφικό μασάζ – Πρεσσοθεραπεία Σώματος

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το Λεμφικό μασάζ  είναι μια ήπια μάλαξη που στοχεύει στην φυσική αποστράγγιση της λέμφου.Η Λέμφος είναι  το υγρό που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού από το σώμα! Στο λεμφικό μασάζ οι χειρισμοί είναι ήπιοι  και αποσκοπεί στην διέγερση της κυκλοφορίας της λέμφου! Το λεμφικό σύστημα του οργανισμού επειδή δεν περιέχει αντλία όπως το κυκλοφορικό την καρδιά,εύκολα περιέρχεται σε στασιμότητα και συμφόρηση ειδικά όταν το άτομο κάνει καθιστική ζωή,υπάρχει κληρονομικότητα και δεν τρέφεται υγιεινά.

Ενδείκνυται ειδικά για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, σε λοιμφοιδήματα,σε κσταστάσεις στρές και άγχους,κατακράτηση υγρών ,οιδήματα,χρόνιες φλεγμονές,παθήσεις πεπτικού,ημικρανίες και πονοκεφάλους,πρησμενες γάμπες και αστραγαλοι,σε μυικούς πόνους ειδικά αθλητων,στην ιγμορίτιδα,μετά από χειρουργικές επεμβάσεις κλπ.Επίσης βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και μειώνει τις ουλές!

Το Λεμφικό μασάζ γίνεται είτε με τα χέρια(χειρομάλαξη) είτε με την Πρεσσοθεραπεία!

presotherapeia

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μιά μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης (λεμφικού μασάζ), αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού  σε συνδυασμό με θερμοθεραπεία.

Η θεραπεία εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου και διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά ώρας. Εφαρμόζεται από τις πατούσες εως και την κοιλιά-.

Κατά την διάρκεια λειτουργίας της με την βοήθεια μιάς αντλίας στέλνει αέρα στην στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές  επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα  και έτσι επιτυχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικρουπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται.

Κάνει λεμφικό μασσάζ και “πιέζοντας” τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη. Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα. Η αίσθηση που νιώθει  ο άτομο είναι αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, μετά δε το πέρας της θεραπείας  νοιώθει ελαφρύτερο κατα το ήμισυ του βάρους του!

Διευθετεί το άγχος  και ενδείκνυται για τα βαριά πόδια,την κατακράτηση υγρών ,την ρευματοειδή αρθρίτιδα, τα κουρασμένα και μουδιασμένα άκρα, βελτιώνει την εντερική λειτουργία και καταπολεμά την αδυναμία, κούραση και βαρεμάρα. Θεραπεύει πρηξίματα και οιδήματα όπου λιμνάζει η λέμφος και οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και σε χρόνιες παθήσεις των φλεβών. Βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δέν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος

Συνδυάζει όμως και σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται  ηλεκτροθεραπεία για καλύτερα, τοπικά αποτελέσματα! Ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, που είναι μιά δύσκολη περιοχή διάσπασης λίπους, έχει άριστα αποτελέσματα!!!

Παράλληλα κάνει σύσφιξη στους χαλαρωμένους μύες γιατί εξασκεί σε βάθος τον μυικό ιστό. Μειώνει το τοπικό πάχος,την κυτταρίτιδα και την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», βελτιώνοντας την υφή του δέρματος

Με την συγκεκριμένη Πρεσσοθεραπεία Σώματος-Λεμφικό μασάζ περιττά υγρά και τοξίνες αποβάλλονται μέσω της φυσικής οδού. Το σώμα αποστραγγίζεται και τα κατακρατημένα υγρά αποβάλλονται.

banner
Μεγάλου Κωνσταντίνου 30
Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα
Τηλ.: +030 22410 31016, 22410 29504,
+030 6932 941980
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
Kατόπιν ραντεβού

Που είμαστε

1
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

Newsletter

1
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial