ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ – ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ – LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ – ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

VACUUM massage + ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF + Φωτοθεραπεία LED για κυτταρίτιδα και σύσφιξη

Το μασάζ κενού (VACUUM) είναι ένας τύπος μασάζ που χρησιμοποιείται για τη γλυπτική του σώματος, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους.

Το μασάζ κενού-αναρρόφησης πιστεύεται ότι είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Εξουδετερώνει το υποδερμικό στρώμα λίπους και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και σφικτό.

Η επιστημονικά αναπτυγμένη υπερηχητική τεχνολογία RF Ραδιοσυχνότητες βασίζεται σε μια καινοτομία που χρησιμοποιεί  κύμματα υπερήχων και ενέργεια ραδιοσυχνότητας, παράγει θερμότητα η οποία καταστρεφει και διασπά επιλεκτικά τα λιπώδη κύτταρα και την κυτταρίτιδα χωρίς να επηρεάσει τα γειτονικά όργανα και κύτταρα

Με εφαρμογή των RF και  VACUUM massage  επιτυγχάνουμε:

  • σύσφιξη σώματος
    • σμίλευση περιγράμματος σώματος
    • μείωση λίπους

Η συνεδρία διαρκεί 30-60 λεπτά ανάλογα με τις περιοχές του σώματος.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τα σύγχρονα μηχανήματα Cavitation, RF Ραδιοσυχνοτήτων και Vacuum (Ενδοδερμικού  μασάζ) ρυθμίζουν και κατευθύνουν καλύτερα την θεραπεία με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ξεχωριστά για κάθε άτομο σύμφωνα με τις ανάγκες του!

Η φροντίδα μετά την θεραπεία περιλαμβάνει πολύ νερό και φρούτα, καθόλου αλκοόλ ώστε το ήπαρ (συκώτι) να μπορέσει να διώξει από το σώμα τα επιπλέον λίπη. Πρέπει να αποφεύγονται τα λιπαρά φαγητά και τα τηγανητά.

Τα αποτελέσματα μετά την θεραπεία θα ποικίλουν ανάλογα με το πόσο καιρό υπήρχε το λίπος στο σώμα, πόσο ενυδατωμένο είναι το σώμα και από τον ρυθμό του μεταβολισμού.

banner
Μεγάλου Κωνσταντίνου 30
Ρόδος, Δωδεκάνησα, Ελλάδα
Τηλ.: +030 22410 31016, 22410 29504,
+030 6932 941980
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
Kατόπιν ραντεβού

Που είμαστε

1
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

1